Kitchens

Challenge: Expand this home to include a much larger and functional kitchen with center island, a large family room and entertainment center, and a way to create an open feeling while matching the existing style and décor of the original home.

Opportunity: Paquette Construction designed and constructed the perfect addition. They began by knocking down the existing back wall and extending the entire home into the back yard without compromising the space required for the existing swimming pool. The new interior space used architectural pillars to provide support, while opening up the new room. The new kitchen is spacious and functional, with beautifully crafted ceramic tiling that compliments the gas range and countertops. A smaller seating area works for breakfasts and quick lunches. The family room includes large windows that fill the room with sunshine year round. Dining room and Family room are connected with a wood floor that perfectly ties in and matches the existing Dining room floor.

Result: The homeowners volunteered their home for the Paquette website. They were delighted with the attention to detail and professionalism displayed by every professional who contributed to the project. The homeowner adds: “They were like family.”

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player